Het Airsave Travel Platform biedt besparingen op de nieuwe Crypto-Currency Aviation Coins (AST). Besparingen kunnen ook worden gedaan in een vreemde valuta. U zult zien hoe cryptocurrency-tokens uw reële inkomsten kunnen verdrievoudigen door digitale en realtime saldi te controleren. Met de huidige AirSave-gedachte (momenteel beschikbaar in de App Store) en de open source Blockchain-technologie, kunt u een netwerk van vrienden gebruiken om geld te verdienen in al uw reisdoelen.

AIRSAVE OVERZICHT REISPLATFORM - ICO
Invoering:
Airsave Travel Concept is een gedecentraliseerde applicatie (DApp) die in 2018 wordt gebouwd. Het is een technologie met één klik die geen toegang of installatie vereist. AirSave Travel-platform maakt gebruik van blockchain-technologie die naadloos alle klanten in hun Ecosysteem aantrekt, authenticeert en beloont die ervoor kiezen om in de detailhandel te gaan en op hun reizen te verdienen. Reizen is een noodzaak geworden in het leven van de meeste mensen. Mensen reizen altijd op zakelijke reizen of vakanties. Mensen dromen ervan om de wereld vanuit een buitengewoon perspectief te begrijpen, maar ze bewaren het in de financiële hobby. Dankzij een onderscheidend partnerschap met STA Travel kun je nu de kracht van Blockchain-technologie combineren met Facebook-vrienden. Jij en je vrienden kunnen je doelen opslaan en verwerven.

Reizen is belangrijk
Op het eerste gezicht gaat de tour over het zien van nieuwe plaatsen en (als je naar het buitenland gaat om vrijwilligerswerk te doen) een beetje teruggeven op hetzelfde moment. Maar hieronder is het zo veel meer, dat je horizon opent om totaal verschillende culturen, keukens en landschappen te rijden. Hoewel afbeeldingen het bewijs zijn dat je bent gaan kijken, is het de transformatie die binnenin plaatsvindt die regelmatig het sterkste bewijs is waarom reizen belangrijk is.

Het Airsave Travel Platform biedt financiële besparingen op de nieuwe Crypto-Currency Aviation Coins (AST). Besparingen kunnen bovendien in een vreemde valuta worden gedaan. U zult zien hoe cryptocurrency-tokens uw authentieke inkomsten kunnen verdrievoudigen door monitoring van virtuele en realtime saldi. Met de huidige AirSave-notie (momenteel toegankelijk in de App Store) en de open aanbod Blockchain-technologie, kunt u een netwerk van vrienden gebruiken om contant geld te verdienen in al uw reisdoelen.

DE ESSENTIE VAN BLOCKCHAIN:

We hebben dit platform ontworpen om te worden uitgevoerd met blockchain-technologie als basis voor onze platformontwikkeling. Omdat sinds het voor het eerst verscheen, blockchain wordt geleverd met het aanbod van snelle en veilige online transacties en alle soorten gegevens en cryptocurrency ondersteunt. Blockchain-technologie maakt gebruik van een systeem, waarbij elke transactie wordt geregistreerd en niet voor altijd kan worden gewijzigd, zodat transactiebeveiliging en transparantie kunnen worden gehandhaafd en de mogelijkheid van gegevensfraude wordt beperkt. Blockchain is inherent bestand tegen de wijziging van de betrokken gegevens. Blockchain is een groeiende lijst met records, blokken genoemd, verbonden en beveiligd met behulp van cryptografie. Elk blok bevat meestal een hash-aanwijzer als koppeling naar het vorige blok, tijdstempel en transactiegegevens. Het gebruik van blockchain voor al onze transacties zal de operationele kosten verlagen, de transactiesnelheid verhogen, transparante en eerlijke markten creëren, de waardeverdeling democratiseren en de relaties tussen adverteerders, netwerkaanbieders en klanten versmallen.

We hebben dit platform ontwikkeld om Blockchain-technologie te gebruiken als basis voor de ontwikkeling van ons platform. Een Blockchain is een gedistribueerd transactieregister dat stukjes informatie genaamd 'Blokken' bevat. Het is een methode voor het opslaan en verwerken van gegevens die de wereld stormenderhand heeft veroverd vanwege het ongeëvenaarde beveiligingspotentieel. De Blockchain biedt een snel en veilig online transactieaanbod en ondersteunt alle gegevenstypen en cryptocurrencies. Blockchain maakt gebruik van een systeem waarin elke transactie wordt vastgelegd en niet voor altijd kan worden gewijzigd.

Dit maakt het mogelijk om transactiebeveiliging en transparantie te handhaven en de kans op fraude te verminderen. Blockchain is inherent bestand tegen het wijzigen van relevante gegevens. Blockchain is een groeiende lijst met records die blokken worden gecodeerd en beveiligd. Elk blok bevat meestal een hashindicator als een link naar het vorige blok, tijdstempel en transactiegegevens. Het gebruik van Blockchains in al onze transacties verlaagt de operationele kosten, verhoogt de transactiesnelheid, creëert transparante en eerlijke markten en verkleint de relaties tussen adverteerders, netwerkproviders en klanten.

FUNCTIES VAN AIRSAVE-PROJECTEN:
   
Delen met vrienden: Geld kan worden verdiend wanneer mensen zich tot hun vrienden wenden uit een lijst met Facebook-vrienden. Bespaar en verdien geld: Gebruikers en hun vrienden hebben de mogelijkheid om geld te verdienen in tokens of geld. Gratis: De optie om te sparen en virtueel geld te verdienen is gratis. Om deze reden zijn er geen risico's verbonden aan het testen van producten. Makkelijk te gebruiken: Maandelijkse besparingen en winst bijhouden zijn beschikbaar in handige, gebruiksvriendelijke dashboards. Awards: Wissel uw spaargeld en winst in voor contanten in STA Travel-tickets. ICO TOKEN INFORMATIE: Verkoop van tokens ASTC-tokens, ook wel AirsaveCoin genoemd, zijn Airsave nieuwe ERC20-tokens die toegang geven tot de ASTC DApp (gedecentraliseerde applicatie) en de mogelijkheid om geld te besparen en te verdienen, crypto-beloningen en STA-reischeques. Je kunt dit token kopen voor privéverkoop begint op 4 augustus 2018 - belangrijkste ICO 8 oktober 2018. De meeste mensen dromen ervan de wereld vanuit een ander gezichtspunt te kunnen ervaren, maar hoewel het één ding is om te dromen, is het iets heel anders om de financiën samen te stellen om het mogelijk te maken. Nu, door middel van ons exclusieve partnerschap met het wereldwijde reisbedrijf STA Travel (www.statravel.co.uk), kunt u de kracht van de blockchain combineren met uw Facebok-vrinnlijst en deze gebruiken om te sparen en geld te verdienen voor uw reis doelen!


Comments

Popular posts from this blog

APA ITU TOKEN SOLANA?

Monopoloff is the best platform to earn money as a developer

AUFIN PROTOCOL STAKING PLATFORM