Dexgem is gedecentraliseerde protocollen met meerdere ketens en een door de gemeenschap bestuurd lanceerplatform

 

Over Dexgem

Dexgem heeft de lancering van Binance Chain op de voet gevolgd en we zijn dol op wat we tot nu toe zien. Omdat we geloven in blockchain en de veelzijdigheid van nodes, willen we bijdragen en bijdragen aan de ontwikkeling van Binance Chain en blockchain. Dexgem werd oorspronkelijk ingezet op de Binance Smart Chain en onze diensten zullen in meerdere ketens actief zijn. Deze gedistribueerde opslagservice is gebouwd voor projecten, gemeenschappen en tokenontwikkelaars om waardevolle gegevens te beschermen zonder het risico van inmenging van derden. Met ons blockchain-agnostische platform kunnen applicaties tools gebruiken die bij hen passen.


Geen alt-tekst voorzien voor deze afbeelding

Dexgem is verheugd de lancering aan te kondigen van DEXgem onchain en offchain opslagservers ter ondersteuning van ERC20, Stellar en NEP-5. Met native ondersteuning voor deze munten kunnen tokenontwikkelaars en gemeenschappen nu de tools inzetten die het beste aansluiten bij hun behoeften en vereisten via Dexgem.Dexgem (DEX) kondigt met trots aan dat het Dexgem Onchain en Offchain Storage zal lanceren. Deze mix van gedecentraliseerde en gecentraliseerde opslagservices is ontworpen om projectontwikkelaars, open-sourcegemeenschappen en tokenteams te voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun gegevens moeiteloos te beheren.

Het stelt gebruikers ook in staat om hun eigen gegevens op te slaan in privé-cloudopslag. Dit optionele initiatief maakt gebruik van zowel Dexgem Onchain Storage als Offchain Storage Services waarbij applicaties een on-chain transactiehandler implementeren die reageert op het DEXGEM smart contractverzoek voor het doen van een betaling in ruil voor het ophalen of bijwerken van offchain-gegevens

We zijn verheugd om vandaag onze nieuwe zakelijke richting aan te kondigen die samenwerkt met de Binance-keten. De Binance-keten zal het testbed zijn voor dexgem-producten, op weg naar tokenized storage, supernodes voor cloudhostingservices en betalingsgateways voor DApps.

Dexgem lanceert DexNet onchain en offchain opslagservers voor dApps. Het Dexgem-team was onlangs een van de eersten die een dApp op de Binance-blockchain lanceerde. Nu werken ze met andere teams aan nieuwe tokenprojecten die blockchain-technologie nog sneller dan voorheen in hun bedrijfsmodellen willen integreren - Dexgem

Dexgem werkt samen met de Binance Chain om onchain-opslag te bieden voor alle BEP2 TRC20-tokens die op de beurs zijn uitgegeven. Tokens die zijn uitgegeven op de Dexgem-dexchange worden automatisch gestort op slimme opslagcontracten.

Dexgem, de slimme toolbox voor dApps, gaat service aanbieden op meerdere ketens. Sidechains betekent dat dApp-ontwikkelaars geavanceerde schaal- en functietests kunnen uitvoeren voordat ze onchain-schaalmaatregelen ondersteunen. Hiermee kunnen bedrijven van elke omvang Dexgem gebruiken om een ​​breed scala aan blockchain-gegevens veilig op te slaan.

REDENEN OM Dexgem TOKEN TE KOPEN

Handelaren, mijnwerkers en tokenontwikkelaars maken allemaal deel uit van de Dexgem-gemeenschap. Niemand bezit ze en er is geen tussenpersoon. Als lanceringsproject kunt u profiteren van het handelsvolume en de nieuwe functies die door het Dexgem-team zullen worden gecreëerd.

Dexgem is een open source-platform dat het gemakkelijker maakt om beveiligingstokens te maken en te verhandelen. Met meer dan tien jaar ervaring met het bouwen van beveiligingstokens en blockchains, is ons platform volledig gedecentraliseerd.

Het gebrek aan liquiditeit is een veelvoorkomende uitdaging voor veel blockchainprojecten. Dexgems nieuwe methode om deze uitdaging op te lossen, zal tot in de perfectie komen

Een reden die de DexGem Exchange de meest geschikte handels- en zakelijke beurs maakt om uw valutapaar te kopen en verkopen, is de flexibiliteit die het systeem biedt. U kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende valuta zonder u zorgen te maken over de kosten van omrekenen. Omdat dit een handels- en business-to-business-uitwisseling is, zijn de tarieven gebaseerd op de huidige marktkoers van elke valuta. Deze functie zal u dus geld besparen.


Een andere reden is de beveiliging die het systeem biedt. Omdat het token wordt ondersteund door een betrouwbare, internationale bank, bent u verzekerd van een niveau van veiligheid en beveiliging. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid als u niet in contanten wilt handelen. Dit zal u ook helpen eventuele kosten te vermijden als u van plan bent een terugbetaling te krijgen. Dit is de beste manier om uw geld te beschermen terwijl u zich bezighoudt met handelen en wisselen.


De DexGem is een van de meest liquide munten die ter wereld worden verhandeld. De Dex-beurs biedt u de vrijheid om te kopen en verkopen tegen de huidige marktprijs, waardoor u de meeste winst voor uw geld krijgt. Als u de huidige prijs niet weet, kunt u een online calculator gebruiken om te bepalen hoeveel het zou kosten om een ​​bepaald aantal munten te kopen. Dit zal u helpen om het meeste uit uw investering te halen en het meeste uit uw geld te halen.


Als u besluit om voor de standaardmethode voor het kopen en verkopen van munten te gaan, komt er nog steeds wat werk bij kijken. Aangezien u nog steeds in contanten handelt, moet u ervoor zorgen dat u alle noodzakelijke handelskosten kunt dekken. Dit omvat eventuele buitenlandse transactiekosten, die in rekening worden gebracht wanneer u de munten uit een ander land koopt of verkoopt. Daarnaast kunnen er enkele kosten zijn die van toepassing zijn op uw lokale bankinstelling, die kunnen afwijken van wat u gewend bent. Daarom is het belangrijk om verschillende opties te overwegen, zodat u de beste manier kunt vinden om te kopen.


De standaardprijs van het token is $ 5,00 US Dollars. Als u er echter zeker van wilt zijn dat u absoluut de meeste waarde voor uw dollar krijgt, moet u overwegen om de token te kopen met de exacte muntwaarde van goud die op dat moment op de markt is. Dit zorgt ervoor dat u niet meer aan de transactie uitgeeft dan u van plan was en dat u ook de volledige waarde voor uw aankoop ontvangt. Hoewel het bedrag groter zal zijn, kunt u zich op uw gemak voelen in de wetenschap dat u het meeste krijgt voor uw zuurverdiende dollar.

Wanneer u een DexGem-token koopt via de DexGem-uitwisseling, verdient u ook geld met de edele metalen die worden vertegenwoordigd. Dit betekent dat je de zeldzaamste munten kunt kopen terwijl je er nog steeds een grote winst op kunt behalen. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in de handel in edele metalen. Het duurt maar een paar seconden om de waarde van de edele metalen die worden weergegeven te controleren, en dan kunt u de gewenste munt kopen tegen de best beschikbare prijs.


Als u op zoek bent naar een DexGem-token, neem dan de tijd om de prijzen en beschikbaarheid van elke token te controleren. Dit zorgt ervoor dat u de beste kans heeft om de best mogelijke aankoop te doen en om te voorkomen dat u te veel geld uitgeeft. Het duurt maar een paar seconden om de prijzen van elk type token te controleren dat wordt vermeld, en dan kunt u de best mogelijke deal krijgen. Dit alles maakt de DexGem de perfecte manier voor elke belegger om in te kopen op de edelmetaalmarkt.

OFFICILE DEXGEM TOKEN-VERKOOP

Sinds de officiële lancering van ons project en team hebben we overweldigende steun van de gemeenschap ervaren. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die ons heeft geholpen om te groeien en het woord te verspreiden via Telegram, Twitter en verschillende andere verkooppunten.

We zullen de Whitelist voor onze Presale openen en dit artikel zal dienen als een manier om enkele vragen te beantwoorden die u misschien wilt weten.

Zoals altijd, voel je vrij om lid te worden van ons officiële Telegram-kanaal (t.me/Dexgem), waar onze beheerders altijd stand-by staan ​​om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer begint de witte lijst?

Uploading: 113570 of 113570 bytes uploaded.


17 november 2021 10:00 UTC

Word lid van Whitelist: https://dexgem.com/token-sale

Hoe lang blijft de witte lijst open staan?

De witte lijst blijft 7 dagen open en eindigt op 25 november om 10.00 uur UTC of wanneer we het maximale aantal aanvragers hebben bereikt, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet


Hoe ga je de Token-verkoop structureren?

We zullen de Token Sale structureren in twee mogelijke rondes.

1e ronde - Voorverkoop - We lanceren onze voorverkoop voor alle leden op de witte lijst met een min/max-limiet

2e ronde —Openbare verkoop —We openen een pool in de Dxsale-app om een ​​kans te geven dat iedereen kan bijdragen

Totale tokenverkoop: 125.000.000 DEXGEM

Ronde1: Voorverkoop

Prijs: 1 BNB = 250.000 DEXGEM

Bedrag Token-verkoop: 25.000.000

Hardcap: 100 BNB

Round2: openbare verkoop op de DXsale-app

Prijs: 1 BNB = 200.000 DEXGEM

Bedrag Token-verkoop: 100.000.000

Hardcap: 500 BNB

Initiële aanbiedingsprijs: 1 BNB = 180.000 DEXGEM

Wat zijn de afzonderlijke doppen?

1e ronde (voorverkoop);

Min. limiet - 0,1 BNB

Max. dop - 3 BNB

2e ronde (openbare verkoop);

Min limiet - 0,05 BNB

Max. dop - 3 BNB

Wordt uw voorverkoop wie het eerst komt, het eerst maalt?

Aangezien onze hardcap voor de voorverkoop is ingesteld op 100 BNB met 40-150 mensen die kunnen deelnemen, zal er een element zijn van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Kan ik op dag 2 opnieuw bijdragen als ik al op dag 1 heb bijgedragen?

Ja. Leden op de witte lijst die op dag 1 een bijdrage hebben kunnen leveren, kunnen ook op dag 2 bijdragen.

Wat gebeurt er als ik mijn geld overmaak nadat de hardcap is bereikt?

Alle ontvangen bedragen zodra onze hardcap is bereikt, worden terugbetaald nadat de voorverkoop is afgelopen.

Waar vind ik het Presale contributieadres?

We zullen het portefeuilleadres via een officiële e-mail doorgeven aan deelnemers op de witte lijst vóór de start van de voorverkoop

Voorverkoop@dexgem.com

Word lid van Whitelist: https://dexgem.com/token-sale

 denkt dat je vraag niet in dit artikel wordt beantwoord, neem dan contact op met ons communitymanagementteam via de onderstaande link!

We hopen dat je bij ons blijft, in de toekomst zullen we meer nieuws en voortgang uploaden met de ontwikkeling van het Dexgem-platform, inclusief nieuwe partnerschappen, en algemeen werk aan het lopende ecosysteem.

Geen alt-tekst voorzien voor deze afbeelding

Ga voor meer informatie naar Dexgem

Website: https://dexgem.com

Twitter: https://twitter.com/dexgemcom

Gemiddeld: https://dexgem.medium.com

Github: https://github.com/Dexgem

Documenten: https://dexgem.gitbook.io

Auteur

Bewijs van authenticatie: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5371414.msg58459344#msg58459344

Bitcoin-gebruikersnaam: oladirano23

Bitcoin-link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100363

(BEP20 - BSC - Bianance Smart chain) portemonnee adres:

0x78167678243d6DC61F8E50b9361d0701Ff3898b2

Telegram-gebruikersnaam: @ oladirano23


Comments

Popular posts from this blog

APA ITU TOKEN SOLANA?

Monopoloff is the best platform to earn money as a developer

AUFIN PROTOCOL STAKING PLATFORM