CoinRadr geeft je een voorsprong op de markt met geweldige tools op , op een heel eenvoudig platform

 




Hallo allemaal, De volatiele aard van cryptocurrencies vereist dat u de markt nauwlettend in de gaten houdt en uw portefeuille nauwlettend in de gaten houdt. Het monitoren van al uw crypto-activa in de zich ontwikkelende en voortschrijdende aard van de blockchain kan intens en problematisch zijn. De oplossing? "Muntradr".

Over CoinRadr
Coinradr is een unieke en gebruiksvriendelijke multichain-portfoliotracker waarmee u uw activa over elk netwerk op de blockchain kunt volgen.
CoinRadr is gebouwd voor zowel Centralized Finance (CeFi) als Decentralized Finance (DeFi) tokens, maar heeft speciale belangstelling voor de laatste vanwege de schaarse informatie die er gewoonlijk over beschikbaar is, vooral voor recent gelanceerde tokens.
Omdat de meeste tokens op DeFi-platforms nieuwe en interessante mechanismen in hun manier van werken bevatten, hebben handelaren een manier nodig om nauwkeurige informatie te krijgen die nodig is om de beste handelsbeslissingen op één plek te nemen, en dat is waar Coinradr binnenkomt.
Coinradr biedt nuttige statistieken over tokens, zoals reflecties van bezit-, koop- en verkoopsignalen, tijd/datum van aankoop, winst- en verliespercentage, prijswaarschuwingen, topwinsten en -verliezers, best/slechtst presterende activa, en ook waarschuwingen voor contractwijzigingen enz.
Ons unieke volgsysteem is ontworpen en geoptimaliseerd voor alle tokenfuncties die beschikbaar zijn in de DeFi-ruimte, waaronder maar niet beperkt tot; Deflatoire, Reflectionary, Hyper-deflatoire, op beloning gebaseerde tokens, Rebasing tokens en nog veel meer.
Coinradr zorgt in één oogopslag voor toegang tot belangrijke informatie die nodig is voor een succesvolle en winstgevende handelservaring. Wij bij CoinRadr geloven dat een goed geïnformeerde belegger een succesvolle belegger is en om deze reden is Coinradr opgericht.


COINRADR-functies
Portfolio bijhouden
U hoeft niet in te loggen op al uw verschillende portefeuilles en uitwisselingen om de status van uw crypto-activa te controleren, met de CoinRadr-app kunnen alle activa, ongeacht de locatie, eenvoudig worden gevolgd met slechts een paar klikken.
Waarschuwing voor nieuwe vermelding
Met gemak kunt u op de hoogte blijven van de laatste waarschuwing over nieuw vermelde tokens. Dit geeft je een goede voorsprong op veel cryptohandelaren.
Walviswaarschuwing
Wees de eerste die het heen en weer geldverkeer door walvissen kent. Met deze informatie weet u gemakkelijk welk actief u moet kopen en verkopen.
Pomp- en dumpwaarschuwing
Ben je zoals veel handelaren, die vaak een enorme pomp van een actief dat ze bezitten missen, alleen om op de hoogte te zijn van een dergelijke pomp na een enorme dump? Maak je dan geen zorgen meer, CoinRadr heeft je gedekt.
Voltooi crypto-educatie voor beginners
CoinRadr heeft een educatief centrum opgezet voor nieuwkomers om de kneepjes van crypto te leren. Dus een nieuweling zijn is niet langer een excuus.
Grafiekanalyse
Heb je je vaak afgevraagd hoe crypto-experts grafieken snel controleren en analyseren? Dan is dit iets voor jou, daar hoef je jezelf niet op te beklemtonen, CoinRadr heeft het vereenvoudigd.
Handelssignalen voor handelaren
Ben je een daghandelaar of swingtrader en heb je meer oproepen/signalen op tokens nodig om te kopen, ga dan rechtop zitten en bekijk de magie met de CoinRadr-app.
Allemaal hierboven genoemd en er zullen er nog veel meer volgen. Met CoinRadr hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
PROTOTYPE

COINRADR TOKENOMICS

$RADR: ALGEMENE UTILITEIT & FUNCTIES
$RADR Token is de nave-valuta van CoinRadr die al zijn ecosysteemdiensten aanstuurt.
Het zal dienen als inzetbeloningen voor DPY-beloningen op lange termijn.
Het zal alle gebruikers voor betalingen aansturen via de dapp-browser van de app. $RADR-token stuurt Launchpad-abonnementen en incubator-abonnementen aan.
Beloonde beloningen in $ RADR voor APP-gebruikers op basis van hun bijdragen en bijdragen aan de groei van het ecosysteem.
Alle NFT's en Metaverse-ulies in het ecosysteem worden aangestuurd met $RADR.
COINRADR TOKENOMICS

De deelnemers en decentralisatie van het ecosysteem zijn de sleutel, daarom is de tokendistributie ontworpen om een langetermijnplanning voor governance en ecosysteemtoezicht te bieden.
De TOKENOMICS die worden gedistribueerd volgens de productontwikkelingsdoelen op lange termijn, worden als volgt vastgelegd:
Totale voorraad 100 miljoen $ RADR
Particuliere verkoop — 2%
Privé voorverkoop — 0,7%
Voorverkoop Ronde 1 (Openbaar) — 3,6% (Pinksale)
Voorverkoopronde 2-1,5% (XPAD)
Liquiditeit 41%
Liquiditeitsprikkels 4,2%
Ploeg 8%
Ecosysteemgroei 8%
Gemeenschap/Airdrop 5%
Projectontwikkeling 15%
Markeng 11%
TOKEN VERKOOP METRISCHEN
Tokennaam: CoinRadr ($ RADR)
Totale voorraad: 100.000.000 tokens
Prive verkoop
2% van het totale aanbod
2 miljoen $ RADR-tokens
Prijs: 1BNB — 20.000 $ RADR
Privé voorverkoop
(0,7% van het totale aanbod)
700.000 $ RADR-tokens
Prijs: 1BNB — 15.000 $ RADR
openbare verkoop
5,1% van het totale aanbod
5,1 miljoen $ RADR-tokens
Prijs: 1BNB — 12.000 $RADR


Voor meer informatie kunt u onderstaande link volgen:

#CoinRadr #BSC #goals #growth @cz_binance @BUSD_X

Voor meer informatie bezoek:

Website: https://coinradr.com/

Witboek: https://coinradr.com/wp-content/uploads/2022/01/coinradr-whitepaper.pdf

Telegram: https://t.me/coinradrtoken

Twitter: https://twitter.com/CoinRadr

Woensdag: https://medium.com/@coinradr

AUTEUR: Oladirano23

LINK NAAR BTC: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100363

POA: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5385207.msg59276298#msg59276298

CoinRadr@CoinRadr· #crypto gaat nergens heen. We moeten samen bouwen, want er is één gemeenschappelijk doel.

#CoinRadr #BSC #goals #growth @cz_binance @BUSD_X


Comments

Popular posts from this blog

APA ITU TOKEN SOLANA?

Monopoloff is the best platform to earn money as a developer

AUFIN PROTOCOL STAKING PLATFORM