Introductie van Elden Knights - het grootste en meest verslavende NFT-spel ooit!


We zijn verheugd om ons revolutionaire nieuwe project, Elden Knights, met u te delen. Elden Knights, mogelijk gemaakt door Ethereum, maakt gebruik van de niet-vervangbare kenmerken van ERC721 om een ​​gedecentraliseerd eigendom van speelbare personages en in-game activa te vertegenwoordigen. De game draait op een play-to-verdienmodel dat de speler beloont voor zijn tijd en vooruitgang met $KNIGHTS-token, die kan worden geruild voor/van andere crypto-activa, en binnen zijn ecosysteem kan worden gebruikt om in-game-activa onder de spelers te verhandelen.

FdM8rF5XwAATvMI.jpg

Met de hulp van onze geweldige community zijn we ervan overtuigd dat Elden Knights het grootste en meest verslavende NFT-spel ooit zal worden! Dus laten we zonder verder oponthoud ingaan op wat Elden Knights zo speciaal maakt.

De unieke verkoopargumenten van Elden Knights

Elden Knights is een NFT-spel als geen ander. Hier zijn enkele van de unieke verkoopargumenten die het onderscheiden van de rest:

Fdp0kRvXwAEe_nl.jpg

  1. Speel om een ​​model te verdienen - In Elden Knights worden spelers beloond met $ KNIGHTS-tokens voor hun tijd en voortgang in het spel. Deze tokens kunnen vervolgens worden geruild voor andere crypto-activa of worden gebruikt binnen het Elden Knights-ecosysteem om in-game-activa tussen spelers te verhandelen.

  2. Gedecentraliseerd eigendom van personages en assets - Dankzij het gebruik van ERC721 hebben spelers volledige controle over hun personages en in-game assets. Er is geen gecentraliseerde autoriteit die uw zuurverdiende vooruitgang kan wegnemen!

  3. Strategische gameplay - Met een diepgaande en complexe gameplay-mechanica biedt Elden Knights een werkelijk unieke en strategische game-ervaring die je urenlang verslaafd zal houden.

  4. Gildesysteem - Een van de beste manieren om vooruitgang te boeken in Elden Knights is door lid te worden van of een gilde te vormen met andere spelers. Dit systeem stimuleert teamwerk en samenwerking, waardoor het spel nog leuker en lonender wordt.

  5. Handige community - De Elden Knights-community is een van de sterkste verkoopargumenten. Onze ondersteunende en behulpzame community staat altijd klaar om hulp te bieden, of je nu net begint of een ervaren veteraan bent.

FdxKTktWAA0wY4g.jpg

We zijn ervan overtuigd dat Elden Knights het in zich heeft om het grootste en meest verslavende NFT-spel ooit te worden! Met zijn innovatieve gameplay-mechanica, belonend spelen om model te verdienen, gedecentraliseerd eigendomssysteem, gildesysteem en behulpzame community, is er gewoon geen ander NFT-spel dat kan worden vergeleken. Dus waar wacht je op? Spring vandaag nog in de wereld van Elden Knights!

#ethereum #crypto #eldennights #btc #nft

meer informatie

Website: https://eldennights.com/
Whitepaper: https://elden_knights.com/wp-content/uploads/2022/09/ELDEN-Knights-3.pdf
Twitter: https://twitter.com/elden_knights
Telegramgroep : https://t.me/EldenKnightsOfficial

Auteur

Certificering: https://bitcointalk.org/index.php ?topic=5413665.msg61223994#msg61223994

Bitcoin-gebruikersnaam: oladirano23

Bitcoin-link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100363

Ethereum-adres

0x78167678243d6DC61F8E50b9361d0701Ff3898b2

Telegram-gebruikersnaam: @oladirano23

Comments

Popular posts from this blog

APA ITU TOKEN SOLANA?

Monopoloff is the best platform to earn money as a developer

AUFIN PROTOCOL STAKING PLATFORM